Čak 4 laboratorija potvrdila: sekiranje pomaže!

22.05.2019. | Novosti |

Iako je Metroteka umjerni laboratorij, ne volimo umjerenost kad treba pomoći drugima. Zato se već godinama, u sklopu humanitarnog događaja HURA!, bavimo neobičnim aktivnostima – a sve kako bismo skupili novac u humanitarne svrhe.

Ovogodišnja HURA! održat će se 1. lipnja, od 9h do 13h, u Zagrebačkom hokejskom centru (Zagorska 5). Vaše sudjelovanje u ovom događaju pomoći će nam prikupiti sredstva za nabavku komunikacijskih pomagala za djecu i odrasle, za štićenike Centra za autizam Zagreb. Takva pomagala povećavaju obrazovne i životne šanse štićenika Centra i olakšavaju njihovo uključivanje u zajednicu.

Odlučili smo se naSEKIRAti

Kako izgledaju naše humanitarne utakmice? Prve godine igrali smo hokej na travi (i pokazali da smo vješti na terenu koliko bi Luka Modrić bio s klipnim pipetama), zatim smo se okušali u bubble nogometu, a ove godine bavimo se – bacanjem sjekira!

 

Što vas čeka 1. lipnja na ovogodišnjoj HURA-i? Imat ćemo mete i prave pravcate sjekire! Metama i sjekirama nas je opskrbila genijalna ekipa iz Adventure Zone. Svaki posjetitelj će se, nakon kratke edukacije, moći okušati u bacanju sjekira. U službenom dijelu natjecanja Metroteka će odmjeriti snage s drugim laboratorijima:  Alius grupom, Sartorius Croatia – Libra Elektronikom i Končar – Institutom za elektrotehniku. Tako će 4 (umjerna) laboratorija dokazati kako sekiranje ipak može pomoći društvu :). Ovim putem želimo zahvaliti dragim kolegama iz navedenih laboratorija što su rado pristali sudjelovati u ovogodišnjoj HURA-i.

Osim bacanja sjekira, posjetitelji će moći uživati u dobroj hrani i piću, a pripremamo i niz drugih iznenađenja!

Javne osobe se SEKIRAju skupa s nama

Mnoge slavne osobe odazvale su se našem humanitarnom pozivu (a i budimo realni, tko bi odbio bacati sjekire krajem radnog tjedna?). Tako ćemo se na HURA-i imati priliku družiti s Aleksandrom Stankovićem, Antonijom Blaće, Vladom Kalemberom, Nevenom Rendeli, Majom Sever, Dunjom Mazzocco Drvar, Domagojem Jakopovićem Ribafishom, Lanom Pavić, Zlatom Muck Sušec, Sašom Cvetojevićem, Vukom Vukovićem i drugima koji su se odlučili pridružiti ovom neobičnom događaju.

Karte za događaj možete kupiti na licu mjesta ili preko linka. Facebook event skupa sa čitavim programom događanja možete pronaći ovdje.

Dođi, nasekiraj se, učini dobro djelo!

 

 

Podijeli ovaj članak

Prethodni članak

Put u Brazil: kako smo predstavili LorisQ aplikaciju na svjetskom tržištu

Sljedeći članak

Imate li Lean Six Sigma certifikat?