dr. Noriaki Kano: svjetski guru kvalitete u posjetu Metroteci

22.04.2019. | Novosti, Upravljanje kvalitetom |

Najveći svjetski i japanski stručnjak za kvalitetu, dr. Noriaki Kano, prošli je utorak posjetio Zagreb. Ovo je dr. Kanu bio prvi dolazak u Hrvatsku, u sklopu kojeg je najprije posjetio Metrotekine prostorije gdje se oduševio našim umjernim laboratorijem. Mi smo, s druge strane, bili oduševljeni njegovim iskustvom i ljubaznošću – uistinu, ne događa se svaki dan da vam vrhunski svjetski stručnjak za kvalitetu ušeće na radno mjesto! 🙂

Nakon toga je uslijedilo dr. Kanovo predavanje  “The Basics of Customer Satisfaction according to Kano Model”  koje se zbog velikog interesa preselilo u veću dvoranu u kongresnom centru Green Golda.

Kakvi su dojmovi gostiju?

Na druženju iza predavanja posjetitelji su s nama podijelili kako su oduševljeni neočekivanom jednostavnošću i načinom razmišljanja dr. Kana, te ilustrativnim primjerima s kojima su se mogli poistovjetiti i razumjeti ih. Pregršt novih ideja, drugačiji pogled na kvalitetu usluga i proizvoda te fokus na kupca je ono najvrijednije što su dobili i što su sa sobom ponijeli natrag u svoje organizacije.

U Metroteci smo iznimno ponosni što smo imali priliku dovesti dr. Kana u Hrvatsku. Odaziv na predavanje nam je  potvrdio da u Hrvatskoj postoji potreba za širenjem znanja na temu upravljanja kvalitetom i mi ćemo se truditi omogućiti što više ovakvih prilika.

U nastavku možete pogledati galeriju slika s događaja, a sve Metrotekine buduće edukacije nalaze se ovdje.

 

Podijeli ovaj članak

Prethodni članak

Imate li Lean Six Sigma certifikat?

Sljedeći članak

Svjetski guru kvalitete dolazi u Hrvatsku!