O nama

O nama

Metroteka je HRN EN ISO/IEC 17025 akreditirani umjerni laboratorij s jednim od najvećih akreditiranih područja umjeravanja u u Europi. Karakteristike koje nas najbolje opisuju su inovativnost i opsesija kvalitetom. Širok raspon industrija s kojima radimo potvrđuje da se u potpunosti prilagođavamo klijentu.

Težimo izvrsnosti

Metroteka je danas umjerni laboratorij s jednim od širih područja ISO/IEC 17025 akreditacije u Europi, koje obuhvaća preko 30 metoda umjeravanja za desetak fizičkih parametara. Osnovana na entuzijazmu mladih fizičara 2009. godine, Metrotekine su vrijednosti ostale iste – mjeriteljska besprijekornost i zadovoljstvo klijenata.

Svjesni činjenice da je brzina umjeravanja jedan od najbitnijih faktora za zadovoljstvo klijenta, ali i jedan od kritičnih parametara izvrsnosti, naša je politika da svaka potvrda o umjeravanju mora biti dostupna klijentu najviše 24 sata od završetka umjeravanja. Jednako tako, važna nam je brzina odgovora na upite, te susretljivost i ljubaznost naših zaposlenika. To su samo neki od razloga zašto nas klijenti iznova biraju, a to dokazuju rezultati anketa u kojima nas 91% klijenata ocjenjuje najvišom ocjenom.

Naše usluge su pouzdane

Metroteku i njezine ljude povezuju iste vrijednosti. Vjerujemo u uspjeh etičnim poslovanjem i neprekidnim poboljšanjem tima. Uvijek želimo biti precizniji, pragmatičniji i humaniji i na tim temeljima gradimo sve naše usluge.

Vjerujemo da potvrda o umjeravanju nije samo “papir”, već dokument ključan za kvalitetu i uspjeh naših klijenata. Zato našim klijentima personaliziranom i pravovremenom komunikacijom rezultata i svih potrebnih informacija pružamo širu sliku o njihovim instrumentima.

Odgovorni smo prema društvu

Metroteka vjeruje da širenjem svojih vrijednosti može potaknuti dobre promjene u društvu.

Naše prvo sponzorstvo krenulo je 2011. godine sa Zoološkim vrtom grada Zagreba. Osiguravanjem idealnih uvjeta ugroženim vrstama kišnih šuma potičemo očuvanje biološke raznolikosti. Povodom ulaska Hrvatske u EU, 2013. godine u zagrebački Muzej za umjetnost i obrt stigla je Caravaggiova slika “Večera u Emausu” gdje smo tijekom nekoliko mjeseci, prema zahtjevima Pinacotece u Milanu, 24 sata dnevno mjerili temperaturu i relativnu vlažnost. Metroteka je također pokretač humanitarnih utakmica “Hura!” pomoću kojih želimo potaknuti razvoj i osigurati razumijevanje različitosti u svim oblicima.

Naš tim

Izvrsnost, pouzdanost i odgovornost ostvarivi su jedino uz pomoć naših ljudi. Svoje znanje usavršavamo brojnim vanjskim edukacijama i vlastitom znatiželjom. Sastavljen od pojedinaca s bogatim iskustvom u laboratoriju, naš tim uvijek stoji klijentima na raspolaganju za sva pitanja.

Danijela Arhanić Vadlja

MJERITELJSTVO

Mirna Fakin

RAZVOJ I POBOLJŠANJA

Filip Flego

KVALITETA I MJERITELJSTVO

Karla Goleš

ADMINISTRACIJA

Ana Imrović

PRODAJA

Tea Kovačević

MJERITELJSTVO

Antonia Lupis

RAZVOJ POSLOVANJA I PRODAJA

Filip Petric

MJERITELJSTVO

Irena Pozder Violić

PRODAJA

Siniša Prugovečki

UPRAVA

Vojislav Stakić

ADMINISTRACIJA

Miro Turčinović

MJERITELJSTVO

Metroteka je članica

EU ESIF

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija”.

Kontaktirajte nas

Laboratorij
Ulica Kreše Golika 3HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme
od ponedjeljka do petka
8:00-16:00

Telefon
+385 1 5619 630

Fax
+385 1 6520 288

Email
laboratorij@metroteka.comedukacije@metroteka.com

Metroteka d.o.o., upisano kod Trgovačkog suda u Zagrebu, MBS: 080633179 * OIB: 57495737984 * Žiro račun (IBAN): HR4124840081104957845, Raiffeisen bank Austria d.d. * Temeljni kapital 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti * Član uprave: Siniša Prugovečki