Mjeriteljske edukacije

Mjeriteljske edukacije

Preciznost, točnost i učinkovitost od iznimne su važnosti u svakoj djelatnosti. Kako bismo ih postigli, koristimo mjerne instrumente čiju pouzdanost osiguravamo umjeravanjem i internim provjerama.

Kako provoditi takve aktivnosti na ispravan način, koje su naše obveze, kako interpretirati potvrde o umjeravanju s ciljem poboljšanja točnosti i prevencije budućih problema, te kako učinkovito organizirati laboratorij, podučavamo na našim edukacijama otvorenog tipa.

Po potrebi ih organiziramo na željenoj lokaciji i potpuno prilagođavamo zahtjevima klijenta. One su ujedno i radionice na kojima polaznici uče iz stvarnih primjera, te se tako pripremaju za primjenu naučenog znanja u svom radnom okruženju.

Programi edukacijaSljedeći termini
Naše reference

Redovitim provođenjem ispitivanja zadovoljstva trudimo se na vrijeme saznati gdje se krije prostor za razvoj i poboljšanja naših usluga. 91% klijenata Metroteku ocjenjuje najvišom ocjenom.

ACG
Belupo
Doking
Ego
Enikon
Geoexpert
IZSH
JGL
Liburnijske vode
Metro
Podravka
Veterinarski fakultet

“Jako sam zadovoljna edukacijom u Metroteci. Na vrlo pristupačan i jasan način je objašnjen teoretski dio edukacije, stečeno znanje svakodnevno primjenjujem u radu s različitim mjernim izvještajima. Preporuka!”

Ines Duilo
AD Plastik d.d.

“Edukacije u Metroteci su zanimljive, poučne i korisne. Voditelji edukacija su otvoreni za sva pitanja, ljubazni i susretljivi. Posebno mi se svidio radni dio edukacije kada smo rješavali zadatke. Svakako preporučujem.”

Valentina Matas
METRO Cash & Carry d.o.o.

“Edukacije su mi puno pomogle u svakodnevnom radu te u tumačenju i praktičnoj primjeni rezultata umjeravanja za poboljšanje kvalitete mjerenja i rada u laboratoriju.”

Maja Žunko Ramljak
Atlantic Grupa d.d.

Fotografije s edukacija