ISO 17025 umjeravanje, kvalifikacija i mapiranje

ISO 17025 umjeravanje, kvalifikacija i mapiranje

Smisao Metroteke su točnija i pouzdanija mjerenja u industriji, ispitnim laboratorijima, zdravstvu i općenito svima kojima su mjerenja ključna u osiguravanju kvalitete sigurnosti rezultata. Drugim riječima – prave vrijednosti mjerenja, ali i prave vrijednosti u širem smislu.

Metroteka je ISO/IEC17025 akreditirani umjerni laboratorij s preko 30 akreditiranih metoda umjeravanja za desetak fizičkih parametara, što nas čini jednim od najvećih u Europi kada je u pitanju raznovrsnost i širina područja akreditacije.

Svjesni činjenice da je brzina umjeravanja jedan od najbitnijih faktora za zadovoljstvo klijenta, ali i jedan od kritičnih parametara izvrsnosti, naša je politika da svaka potvrda o umjeravanju mora biti dostupna klijentu najviše 24 sata od završetka umjeravanja. Jednako tako, važna nam je brzina odgovora na upite, te susretljivost i ljubaznost naših zaposlenika. To su samo neki od razloga zašto nas klijenti iznova biraju, a to dokazuju rezultati anketa u kojima nas 91% klijenata ocjenjuje najvišom ocjenom.

Naši klijenti

Redovitim provođenjem ispitivanja zadovoljstva trudimo se na vrijeme saznati gdje se krije prostor za razvoj i poboljšanja naših usluga. 91% klijenata Metroteku ocjenjuje najvišom ocjenom.

Atlantic grupa
Croatia Airlines
Enikon
Fidelta
JGL
KB Dubrava
Končar
Medika
Mirna
NZZJZ
Rimac
Tromont