Strojarstvo i elektrotehnika

Naši klijenti u područjima strojarstva i elektrotehnike su velike multinacionalne kompanije i izuzetne domaće proizvodne tvrtke kojima je visoka razina osiguranja kvalitete nužna zbog plasiranja proizvoda na svjetskom tržištu. A naši zaposlenici su osim fizičara i kemičara, također i strojari i elektrotehničari, što nam omogućava bolje razumijevanje mjeriteljskih problema i izazova s kojima se susrećete.

U našem HRN EN ISO/IEC 17025 akreditiranom području umjeravanja temperature i relativne vlažnosti nalaze se gotovo sve vrste termometara (za kontaktno i bezkontaktno mjerenje), higrometara i termohigrometara. Osim mjernih instrumenata, akreditirano umjeravamo i čitave uređaje poput sušionika, kupelji, klima komora i peći.

Naše akreditirano područje za mjerila duljine obuhvaća pomična mjerila, visinomjere, dubinomjere, različite vrste mikrometara i mjerila debljine, štapne kontrolnike i cilindre, mjerne ure i električna mjerila pomaka, te ravnala i mjerne trake.

Ostatak našeg akreditiranog područja obuhvaća vage, moment ključeve, pH metre, konduktometre i različite uređaje za mjerenje tlaka (manometri, digitalni manometri, pretvornici tlaka…), obujma, gustoće i frekvencije.

Povezane usluge