Kemijska i naftna industrija

Naši klijenti u područjima kemijske i naftne industrije su velike multinacionalne kompanije i izuzetne domaće tvrtke kojima je visoka razina osiguranja kvalitete nužna zbog plasiranja proizvoda na svjetskom tržištu. A naši zaposlenici su pored fizičara, strojara i elektrotehničara, također i kemičari, što nam omogućava bolje razumijevanje mjeriteljskih problema i izazova s kojima se susrećete.

U našem HRN EN ISO/IEC 17025 akreditiranom području umjeravanja temperature i relativne vlažnosti nalaze se gotovo sve vrste termometara (za kontaktno i bezkontaktno mjerenje), higrometara i termohigrometara. Osim mjernih instrumenata, akreditirano umjeravamo i čitave uređaje poput sušionika, kupelji, peći i klima komora u skladu s općim ili vašim posebnim međunarodnim standardima.

Naše područje akreditacije za obujam obuhvaća klipne pipete, birete i dispenzore (i to čak i one najmanje od samo 1 ul), te stakleno odmjerno posuđe (pipete, birete, menzure, tikvice, čaše itd.) i piknometre., au području gustoće velik raspon umjeravanja areometara.

Ostatak našeg akreditiranog područja umjeravanja obuhvaća mikroanalitičke i obične laboratorijske vage, pH metre, konduktometre, moment ključeve i različita mjerila duljine, tlaka (manometri, digitalni manometri, pretvornici tlaka…) i frekvencije.

Povezane usluge