Ispitni i analitički laboratoriji

Kao laboratorij i sami znamo da svaki dan bez mjernih instrumenta može biti problem. Imamo to na umu kada nam pošaljete svoje instrumente na umjeravanje.

U našem HRN EN ISO/IEC 17025 akreditiranom području umjeravanja temperature i relativne vlažnosti nalaze se gotovo sve vrste termometara (za kontaktno i bezkontaktno mjerenje), higrometara i termohigrometara. Osim mjernih instrumenata, akreditirano umjeravamo i čitave uređaje poput zamrzivača, hladnjaka, termostata, inkubatora, sušionika, sterilizatora, kupelji, peći i klima komora. Također, provodimo kvalifikacije prema Vašim specifičnim protokolima.

Naše područje akreditacije za obujam obuhvaća klipne pipete, birete i dispenzore (i to čak i one najmanje od samo 1 ul), te stakleno odmjerno posuđe (pipete, birete, menzure, tikvice, čaše itd.) i piknometre. Za većinu klipnih mjerila obujma po potrebi osiguravamo i servis. Prvi u Hrvatskoj akreditirali smo umjeravanje pH metara, autoklava, centrifuga i konduktometra. Ostatak našeg akreditiranog područja obuhvaća mikroanalitičke i obične laboratorijske vage, moment ključeve i različite uređaje za mjerenje duljine, tlaka i gustoće.

Kvaliteta laboratorijskog rezultata naš je zajednički interes. Bez obzira jeste li akreditirani, u postupku akreditacije ili vam akreditacija nije cilj vjerujemo da su integritet i sigurnost u rezultate vaš prioritet. Laboratorijski rezultati predstavljaju jedan od temelja funkcioniranja čitavog društva. Obratite nam se s povjerenjem.

Povezane usluge