Građevinska industrija

Građevinska industrija je uvijek na prvoj liniji uvođenja globalnih standarda i kvalitete. U proizvodnji, u inspekcijskim i certifikacijskim tijelima, te u ISO/IEC 17025 akreditiranim i drugim građevinskim laboratorijima. Naši klijenti dolaze iz svih navedenih segmenata procesa kontrole kvalitete u građevinarstvu.

U našem HRN EN ISO/IEC 17025 akreditiranom području umjeravanja temperature i relativne vlažnosti nalaze se gotovo sve vrste termometara (za kontaktno i bezkontaktno mjerenje), higrometara i termohigrometara. Osim mjernih instrumenata, akreditirano umjeravamo i čitave uređaje poput sušionika, kupelji, klima komora i peći.

Naše područje akreditacije za obujam obuhvaća klipne pipete, birete i dispenzore (i to čak i one najmanje od samo 1 ul), te stakleno odmjerno posuđe (pipete, birete, menzure, tikvice, čaše itd.) i piknometre.

Naše akreditirano područje za mjerila duljine obuhvaća pomična mjerila, visinomjere, dubinomjere, različite vrste mikrometara i mjerila debljine, štapne kontrolnike i cilindre, mjerne ure i električna mjerila pomaka, te ravnala i mjerne trake.

Ostatak našeg akreditiranog područja obuhvaća mikroanalitičke i obične laboratorijske vage, moment ključeve, pH metre, konduktometre i različite uređaje za mjerenje tlaka (manometri, digitalni manometri, pretvornici tlaka…), obujma, gustoće i frekvencije.

Povezane usluge