Zdravstvo

Osim bolnica, zdravstvenih ustanova, akreditiranih i ostalih laboratorija te apoteka, naši klijenti su također i velike farmaceutske kompanije, ali i agencije za lijekove, poput HALMED-a. U zdravstvu inzistiramo na istoj razini kvalitete kao i u farmaceutici, budući da naši rezultati dalekosežno utječu na sigurnost i zdravlje ljudi.

U našem HRN EN ISO/IEC 17025 akreditiranom području umjeravanja temperature i relativne vlažnosti možete naći gotovo sve vrste termometara (za kontaktno i bezkontaktno mjerenje), higrometara i termohigrometara. Osim mjernih instrumenata, akreditirano umjeravamo i čitave uređaje poput zamrzivača, hladnjaka, termostata, inkubatora, sušionika, sterilizatora, kupelji, peći, klima komora i autoklava, za koje vam osim umjeravanja možemo provesti i kvalifikacije u skladu sa preporukama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) sa specifičnim testovima koje od nas zatražite.

Naše područje akreditacije za obujam obuhvaća klipne pipete, birete i dispenzore (i to čak i one najmanje od samo 1 ul), te stakleno odmjerno posuđe (pipete, birete, menzure, tikvice, čaše itd.) i piknometre. Za većinu klipnih mjerila obujma po potrebi osiguravamo i servis. Prvi u Hrvatskoj akreditirali smo umjeravanje centrifuga, pH metara, konduktometra. Ostatak našeg akreditiranog područja obuhvaća vage, moment ključeve i različite uređaje za mjerenje duljine, tlaka, gustoće i frekvencije.

Provodimo i temperaturna mapiranja skladišta, hladnih soba i transportnih vozila. Prvi u Hrvatskoj i regiji osim standardnih izvještaja o mapiranju nudimo i akreditirano umjeravanje temperaturnih komora većih od 2000 litara, poput hladnih soba.U mogućnosti smo napraviti pregled prostora, plan mapiranja te provesti mjerenja i isporučiti izvještaje u samo nekoliko dana. Osim toga, svi data loggeri koje koristimo pod konstantnim su nadzorom vlastitog akreditiranog umjernog laboratorija. Na taj način imamo prednost kod sigurnosti i brzine rezultata jer ne ovisimo o uslugama vanjskog umjernog laboratorija.

Kvaliteta laboratorijskog rezultata naš je zajednički interes. Bez obzira jeste li akreditirani, u postupku akreditacije ili vam akreditacija nije cilj vjerujemo da su integritet i sigurnost u rezultate vaš prioritet. Laboratorijski rezultati predstavljaju jedan od temelja funkcioniranja čitavog društva. Obratite nam se s povjerenjem.

Povezane usluge