Kako digitalizirati i unaprijediti sustav upravljanja mjernom i ispitnom opremom

Neovisno o tome imate li između deset i pedeset komada mjerne i ispitne opreme ili čak i više, iz prve ruke znamo da upravljanje opremom nije lagan zadatak. Njegova uspješnost ne ovisi samo o upravljanju podacima, već i o kvalitetnoj komunikaciji te pravovremenoj razmjeni bitnih informacija.

Na popisu mjerne i ispitne opreme o kojoj treba voditi brigu mogu se naći jednostavniji instrumenti kao što je običan šubler ili termometar, ali i oni veći, kompleksniji komadi kao što su kromatograf, autoklav ili frižider. Kako bi bili sigurni u njihovu ispravnost, preciznost i točnost, svi oni zahtjevaju Vašu pažnju i redovito održavanje. Bilo da se radi o redovitim provjerama, umjeravanju, validaciji ili običnom čišćenju, praćenje raznih aktivnosti koje morate periodično odrađivati oduzima dragocjeno vrijeme.

Želite izbjeći probijanje rokova, ponavljanje mjerenja i korektivne radnje? Tražite jednostavno digitalno rješenje krojeno prema vlastitim potrebama? Kako i zašto usvojiti rješenje bolje od Excel tablice ili drugih višenamjenskih software-a? Pridružite nam se na besplatnom jednosatnom webinaru o web aplikaciji LorisQ i saznajte kako uspješno upravljati mjernom i ispitnom opremom koristeći pametnu platformu namjenjenu upravo tome. Ne propustite priliku za poboljšanje u svom radnom okruženju.

Program

  1. Izrada digitalne baze instrumenata i svih pratećih dokumenata
  2. Osiguravanje sljedivosti zapisa o mjernoj i ispitnoj opremi
  3. Planiranje i izvršavanje aktivnosti održavanja mjerne i ispitne opreme
  4. Komunikacija s timom i s pružateljima usluga
  5. Lako praćenje trendova rezultata umjeravanja mjerne opreme
  6. Jednostavna analiza rizika netočnih mjernih rezultata