Ostalo Ostalo

Već tradicionalno u Metroteci svake godine našim klijentima šaljemo upitnik o zadovoljstvu. Dugi niz godina kvaliteta Metrotekininih usluga dobiva visoku ocjenu, pa tako i ove godine čak 83% ispitanika smatra da su naše usluge umjeravanja, temperaturnog mapiranja i kvalifikacije zaslužile čistu peticu!

Svjesni smo činjenice da je brzina umjeravanja jedan od najvažnijih faktora za zadovoljstvo klijenta pa je naša politika da svaka potvrda o umjeravanju mora biti dostupna klijentu najviše 24 sata od završetka umjeravanja. Da u tome uspjevamo potvrđuju rezultati ankete prema kojima 95% ispitanih klijenata smatra našu uslugu bržom od ostalih, a 65% najbržom na tržištu.

Osim brzine, veliku pozornost pridajemo pravovremenoj i ljubaznoj komunikaciji. Ove godine je u toj kategoriji čak 98% ispitanika izrazilo najveće zadovoljstvo.

Autor/ica: Metroteka

  Budite uvijek u tijeku sa stručnim temama

  Primajte stručne članke i zanimljive novosti iz područja mjeriteljstva i kvalitete. Prijavite se na naš newsletter i na vrijeme primite sve informacije vezane za usluge koje nudimo.

  Želim primati Metrotekine novosti

  Na mrežama

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9