0 0 0 0 0 px

Edukacijski programi

17.05.2018. 09:00, Forum Zagreb, Green Gold

Učinkovita organizacija laboratorija

Kroz interaktivne vježbe i primjere naučite poboljšati organizaciju laboratorija gdje imate dovoljno vremena za zadatke, a zadatak obavljate jednom - na pravi način. Naučite se koristiti Pareto analizom, dijagramima tijeka, procjenom i izračunom nepoželjnih troškova kao i njihovom eliminacijom.

ZAINTERESIRAN/A SAM
15.03.2018. 09:00, Forum Zagreb, Green Gold

Umjeravanje, kvalifikacija i interna provjera temperaturnih komora

Ovom edukacijom obuhvaćeni su zamrzivači, hladnjaci, inkubatori, sušionici, sterilizatori i osnove autoklava. Objasniti će se provedba interne provjere temperaturnih komora.

ZAINTERESIRAN/A SAM
14.06.2018. 09:00, Forum Zagreb, Green Gold

Klipne pipete - pravilno rukovanje i provjera rezultata

Sudionici će upoznati različite vrste klipnih mjerila obujma, kako ih koristiti i odabrati te kako provesti postupak provjere točnosti mjerenja.

ZAINTERESIRAN/A SAM
Group Created with Sketch. Group Created with Sketch.

Edukacije – Iskustvo & Znanje

Kako biste unaprijedili svoje proizvode i usluge te bili spremni za svaki nadzor, Metroteka će vam pomoći svojim znanjem i iskustvom kroz edukacije koje pokrivaju čitav spektar tema iz područja mjeriteljstva kao što su mjerna nesigurnost, sljedivost, poboljšanje točnosti, interne provjere, ispravno mjerenje, upravljanje te organizacija mjerne opreme i laboratorija.

Želite li poboljšati svoje poslovanje, smanjiti učestalost reklamacija i pogrešaka, povećati zadovoljstvo klijenata, ali i zaposlenika, te smanjiti troškove poslovanja možemo vam pomoći naprednim poslovnim programima i metodologijom koja je dizajnirana za rješavanje problema u sklopu partnerstva sa svjetski priznatom tvrtkom Juran Global na što smo izrazito ponosni.

Kako su klijenti Juran Globala Samsung, Duracell, Siemens, Rolls Royce, Sveučilište Yale, Američka vojska, Američke zračne snage, NSA (National Security Agency) i mnogi drugi, nalazimo se na izvoru znanja i iskustva kojega primjenjujemo i prilagođavamo upravo Vašoj organizaciji.

www.youtube.com/watch?v=XbkMcvnNq3g

www.juran.com