0 0 0 0 0 px

Edukacijski programi

14.02.2019. 09:00, Forum Zagreb

Sve što trebate znati o potvrdama o umjeravanju i mjernoj nesigurnosti

Saznajte što je uistinu mjerna nesigurnost i umjeravanje, naučite učinkovito upravljati mjernom opremom, koristiti potvrde o umjeravanju i pravilno ih interpretirati.

ZAINTERESIRAN/A SAM
06.11.2018. 09:00, Zagreb

Lean Six Sigma Yellow Belt certifikacija

U ovoj trodnevnoj edukaciji naučiti ćete kako riješiti bilo koji problem kroz primjenu brojnih alate koji pomažu u ostvarenju ciljeva, omogućavaju promjenu načina upravljanja u svrhu postizanja boljih rezultata i profita, smanjenja broja reklamacija a posljedično povećavaju zadovoljstvo zaposlenika.

ZAINTERESIRAN/A SAM
20.11.2018. 09:00, Zagreb Forum

Lean Six Sigma Green Belt certifikacija

Polaznici nakon položenog Yellow Belta mogu svoje znanje produbiti na trodnevnom LSS Green Beltu te naučiti primjenjvati alate kao što su MSA, SMED, FMEA, analiza kapaciteta procesa, špageti dijagram, eliminacija uskih grla, testiraje teorija i mnoge druge.

ZAINTERESIRAN/A SAM
Group Created with Sketch. Group Created with Sketch.

Edukacije – Iskustvo & Znanje

Kako biste unaprijedili svoje proizvode i usluge te bili spremni za svaki nadzor, Metroteka će vam pomoći svojim znanjem i iskustvom kroz edukacije koje pokrivaju čitav spektar tema iz područja mjeriteljstva kao što su mjerna nesigurnost, sljedivost, poboljšanje točnosti, interne provjere, ispravno mjerenje, upravljanje te organizacija mjerne opreme i laboratorija.

Želite li poboljšati svoje poslovanje, smanjiti učestalost reklamacija i pogrešaka, povećati zadovoljstvo klijenata, ali i zaposlenika, te smanjiti troškove poslovanja možemo vam pomoći naprednim poslovnim programima i metodologijom koja je dizajnirana za rješavanje problema u sklopu partnerstva sa svjetski priznatom tvrtkom Juran Global na što smo izrazito ponosni.

Kako su klijenti Juran Globala Samsung, Duracell, Siemens, Rolls Royce, Sveučilište Yale, Američka vojska, Američke zračne snage, NSA (National Security Agency) i mnogi drugi, nalazimo se na izvoru znanja i iskustva kojega primjenjujemo i prilagođavamo upravo Vašoj organizaciji.

www.youtube.com/watch?v=XbkMcvnNq3g

www.juran.com