0 0 0 0 0 px

Edukacijski programi

15.02.2018. 09:00, Metroteka, Zagreb

Sve što trebate znati o potvrdama o umjeravanju i mjernoj nesigurnosti

Saznajte što je uistinu mjerna nesigurnost i umjeravanje, naučite učinkovito upravljati mjernom opremom, koristiti potvrde o umjeravanju i pravilno ih interpretirati.

ZAINTERESIRAN/A SAM
18.04.2018. 09:00, Zagreb, Kreše Golika 3

Procesni pristup u primjeni norme HRN EN ISO/IEC 17025

Kroz ovaj dvodnevni seminar naučite kako udovoljiti zahtjevima norme kroz učinkovite i efikasne procese dizajnirane pomoću alata kvalitete: SIPOC, dijagrami toka, Pareto, 6S, analiza uzroka problema itd.

ZAINTERESIRAN/A SAM
15.03.2018. 09:00, Zagreb, Kreše Golika 3

Umjeravanje, kvalifikacija i interna provjera temperaturnih komora

Ovom edukacijom obuhvaćeni su zamrzivači, hladnjaci, inkubatori, sušionici, sterilizatori i osnove autoklava. Objasniti će se provedba interne provjere temperaturnih komora.

ZAINTERESIRAN/A SAM
Group Created with Sketch. Group Created with Sketch.

Edukacije – Iskustvo & Znanje

Kako biste unaprijedili svoje proizvode i usluge te bili spremni za svaki nadzor, Metroteka će vam pomoći svojim znanjem i iskustvom kroz edukacije koje pokrivaju čitav spektar tema iz područja mjeriteljstva kao što su mjerna nesigurnost, sljedivost, poboljšanje točnosti, interne provjere, ispravno mjerenje, upravljanje te organizacija mjerne opreme i laboratorija.

Želite li poboljšati svoje poslovanje, smanjiti učestalost reklamacija i pogrešaka, povećati zadovoljstvo klijenata, ali i zaposlenika, te smanjiti troškove poslovanja možemo vam pomoći naprednim poslovnim programima i metodologijom koja je dizajnirana za rješavanje problema u sklopu partnerstva sa svjetski priznatom tvrtkom Juran Global na što smo izrazito ponosni.

Kako su klijenti Juran Globala Samsung, Duracell, Siemens, Rolls Royce, Sveučilište Yale, Američka vojska, Američke zračne snage, NSA (National Security Agency) i mnogi drugi, nalazimo se na izvoru znanja i iskustva kojega primjenjujemo i prilagođavamo upravo Vašoj organizaciji.

www.youtube.com/watch?v=XbkMcvnNq3g

www.juran.com