0 0 0 0 0 px

Edukacijski programi

21.03.2019. 09:00, Zagreb, Green Gold

Učinkovita organizacija laboratorija

Kroz vježbe i primjere poboljšajte organizaciju laboratorija gdje imate dovoljno vremena, a zadatak obavljate jednom - na pravi način. Naučite se koristiti Pareto analizom, špageti dijagramom, dijagramima tijeka, procjenom i izračunom nepoželjnih troškova kao i njihovom eliminacijom.

ZAINTERESIRAN/A SAM
06.06.2019. 09:00, Zagreb, Green Gold

Klipne pipete - pravilno rukovanje i provjera rezultata

Sudionici će upoznati različite vrste klipnih mjerila obujma, kako ih koristiti i odabrati te kako provesti postupak provjere točnosti mjerenja.

ZAINTERESIRAN/A SAM
07.05.2019. 09:00, Zagreb, Green Gold

Lean Six Sigma Yellow Belt

U ovoj trodnevnoj edukaciji naučiti ćete kako riješiti bilo koji problem kroz primjenu brojnih alate koji pomažu u ostvarenju ciljeva, omogućavaju promjenu načina upravljanja u svrhu postizanja boljih rezultata i profita, smanjenja broja reklamacija a posljedično povećavaju zadovoljstvo zaposlenika.

ZAINTERESIRAN/A SAM
28.05.2019. 09:00, Zagreb, Green Gold

Lean Six Sigma Green Belt

Polaznici nakon položenog Yellow Belta mogu svoje znanje produbiti na trodnevnom LSS Green Beltu te naučiti primjenjvati alate kao što su MSA, SMED, FMEA, analiza kapaciteta procesa, špageti dijagram, eliminacija uskih grla, testiraje teorija i mnoge druge.

ZAINTERESIRAN/A SAM
16.04.2019. 13:00, Zagreb, Green Gold

The Basics of Customer Satisfaction according to Kano Model

Dr. Noriaki Kano, svjetski guru kvalitete, prvi je put u Hrvatskoj! Pridružite nam se na predavanju stručnjaka čiji je model trajno promijenio pogled na korisničko zadovoljstvo u svijetu. Broj mjesta je ograničen, stoga nam potvrdite svoj dolazak.

ZAINTERESIRAN/A SAM
Group Created with Sketch. Group Created with Sketch.

Edukacije – Iskustvo & Znanje

Kako biste unaprijedili svoje proizvode i usluge te bili spremni za svaki nadzor, Metroteka će vam pomoći svojim znanjem i iskustvom kroz edukacije koje pokrivaju čitav spektar tema iz područja mjeriteljstva kao što su mjerna nesigurnost, sljedivost, poboljšanje točnosti, interne provjere, ispravno mjerenje, upravljanje te organizacija mjerne opreme i laboratorija.

Želite li poboljšati svoje poslovanje, smanjiti učestalost reklamacija i pogrešaka, povećati zadovoljstvo klijenata, ali i zaposlenika, te smanjiti troškove poslovanja možemo vam pomoći naprednim poslovnim programima i metodologijom koja je dizajnirana za rješavanje problema u sklopu partnerstva sa svjetski priznatom tvrtkom Juran Global na što smo izrazito ponosni.

Kako su klijenti Juran Globala Samsung, Duracell, Siemens, Rolls Royce, Sveučilište Yale, Američka vojska, Američke zračne snage, NSA (National Security Agency) i mnogi drugi, nalazimo se na izvoru znanja i iskustva kojega primjenjujemo i prilagođavamo upravo Vašoj organizaciji.

www.youtube.com/watch?v=XbkMcvnNq3g

www.juran.com