All you need to know about calibration certificates and measurement uncertainty

Uz primjere iz prakse saznajte što je uistinu umjeravanje i mjerna nesigurnost, koja je razlika između umjeravanja i ovjeravanja, te akreditacije i ovlaštenja. Saznajte što sve potvrda o umjeravanju mora sadržavati, kako je pravilno interpretirati i koristiti, te kako vam može pomoći u poboljšanju točnosti mjerenja. Naučite učinkovito upravljati svojom mjernom opremom. Naučite zaista razumjeti mjernu nesigurnost. Naučite i od čega se ona sastoji, te kako primjenjivati dozvoljene granice odstupanja i korekcije. Saznajte kako postaviti kriterije kod internih provjera instrumenata i osnove o tome kako prenijeti mjerne nesigurnosti iz potvrda o umjeravanju u vlastite izračune.

Na edukaciju svakako donesite potvrde o umjeravanju za vlastitu opremu kako bismo o tome diskutirali, zajednički primjenili naučeno, te vam pomogli da poboljšate vlastiti sustav upravljanja mjernom opremom.

Cijena edukacije je 200 eura po osobi, a za svakog dodatnog polaznika iz iste tvrtke odobravamo po 5% popusta (do maksimalnih 25% za 6 osoba i više).