Lean Six Sigma Yellow Belt

Ova trodnevna edukacija namijenjena je upravi, visokom i srednjem menadžmentu, projekt menadžerima, članovima timova, rukovoditeljima kvalitete te svima onima koji su ključni za kvalitetu proizvoda, usluga i poboljšanja procesa.

Učimo brojne alate koji pomažu u ostvarenju ciljeva, omogućuju promjenu načina upravljanja u svrhu postizanja boljih rezultata i profita, smanjenja broja reklamacija, a posljedično povećavaju zadovoljstvo zaposlenika. Smanjuje se trošak loše kvalitete, smanjuju se gubici dok se istovremeno povećava kvaliteta proizvoda i usluga. Također odgovaramo na pitanje kako upravljati promjenama, te otkloniti otpor prema promjenama koje su satavni dio sustava kontinuiranog poboljšanja. Metodologija je egzaktna i oslanja se na podatke i mjerljive veličine.

Edukacija se provodi na način da se kroz brojne primjere, te individualne i timske zadatke primjenjuju različiti alati i metode.

Cijena edukacije je 600 eura po osobi, a za svakog dodatnog polaznika iz iste tvrtke odobravamo po 5% popusta (do maksimalnih 25% za 6 osoba i više).